Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Βουτσελάς Σπύρος

Αλουμινοκατασκευές στην Κέρκυρα & Παξούς

 

Υποχρέωση μας είναι να κατανοούμε τις ανάγκες των πελατών μας και να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις.

Δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε:

Ολοκληρωμένη, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.
Επαγγελματική υποστήριξη και προσωπική πείρα.
Αποτελεσματική και συνεχή επικοινωνία, καθώς διαρκώς ακούμε τις ανάγκες σας και ανταποκρινόμαστε σ’ αυτές.
Αξιοπιστία και υπευθυνότητα.

Προφίλ Εταιρίας

 

Η εταιρεία ΒΟΥΤΣΕΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ  ιδρύθηκε το 1980 με βασική δραστηριότητα τις Κατασκευές Αλουμινίου στην Κέρκυρα.

Η εταιρεία ΒΟΥΤΣΕΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ είναι από τις πιο εξειδικευμένες και αξιόπιστες εταιρείες Αλουμινοκατασκευών, πόρτες ασφαλείας στην Κέρκυρα και τα Ιόνια νησιά. Η εταιρεία μας μπορεί να σας προσφέρει όλες εκείνες τις εγγυήσεις που χρειάζεστε για μια άψογη και αισθητική  τοποθέτηση των Αλουμινίων στον χώρο σας.Οι πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια ήταν και παραμένουν η καλύτερη διαφήμιση για μας.

Με βάση την πολυετή πείρα μας και την τεχνογνωσία στο χώρο, την οποία εξελίσσουμε συνεχώς με νέες τεχνολογίες και μηχανήματα, συνεχίζουμε να αποτελούμε τον ιδανικό συνεργάτη για τον επαγγελματία κατασκευαστή και τον απαιτητικό ιδιώτη.

Εγγύηση Ποιότητας

 

Υποχρέωσή μας προς εσάς είναι η άριστη ποιότητα στην κατασκευή και στην τοποθέτηση των έργων από εξειδικευμένο προσωπικό, απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές και όλα αυτά στον σωστό χρόνο παράδοσης.

H ΒΟΥΤΣΕΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ® για όλες τις αλουμινοκατασκευές στην Κέρκυρα χρησιμοποιεί προϊόντα αλουμινίου των εταιριών  ELVIAL (αλουμίνια ), ALUMIL (αλουμίνια ), ΧΥΤΟΚΛΑΣΣΙΚΗ (κάγλελα χυτά  & ανοδιωμένα) , Ρολλό Μακεδονίας,  Περιμετρικοί μηχανισμοί GU & GIESSE , Koemmerlig (PVC Γερμανίας ), οι οποίες κατέχουν ηγετική θέση στην αγορά των αρχιτεκτονικών συστημάτων παγκοσμίως, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ποιότητα και την ασφάλεια. Οι εταιρίες είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με το σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001 και με το σύστημα περιβαλλοντικής προστασίας ISO 14001 από τον οργανισμό TUV HELLAS.

Πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν
ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε δωρεάν και άμεσα στο χώρο σας, για να πάρουμε μέτρα και να σας δώσουμε προσφορά για εργασία εγγυημένης ποιότητας

28 Park View St - Melbourne. Australia
1800 200 300
Mon - Sat 08.00 - 18.00